Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Välkommen till Lidingö cykelklubb!

Du blir medlem genom att betala in medlemsavgift och ange din personliga info.

Medlemsavgift

Junior (upp till 20 år) 100 kr
Senior (vuxen) 250 kr
Familjemedlemskap 500 kr

 

Medlemsavgiften betalas till vårt bg 589-1809.
Ange e-mail, tel nr, födelsedatum, namn och adress.

Vi skickar ut ett digitalt medlemskort som du laddar upp i appen Cardskipper. Länk  kommer till den e-mail adress som du anger. 

Varför ska du bli medlem?

Lidingö Cykelklubb är föreningen för alla som tycker om att cykla MTB på ön. LCK har en tät dialog med Lidingö Stad kring utveckling och underhåll av MTB lederna samt dirt-parken som ligger vid Högsätra. Vi uppskattar om du som brukar cykla på lederna och i parken blir medlem i föreningen så att vi kan visa att vi är många som stödjer föreningens vilja att behålla MTB lederna i bra skick och att framåt utveckla möjligheterna till olika typer av cykling på Lidingö.

Klubben anordnar regelbundna cykelturer i grupp där det finns möjlighet för både nybörjare och mer erfarna cyklister att hänga med. För ungdomar som vill träna MTB har vi under senaste året erbjudit två olika grupper, en nybörjargrupp och en fortsättningsgrupp.

I Högsätra har LCK med ideell kraft byggt en park med hopp och banor i olika nivåer där alla kan ha kul och, framförallt barn och ungdomar, på ett spontant sätt kan träna och utvecklas inom cykling.

Lidingö Cykelklubb är ansluten till Svenska Cykelförbundet och alla medlemmar har därigenom en försäkring som gäller vid träning och tävling.

Som medlem har du också 15% rabatt på Maltes, vår lokala cykelhandlare. Gäller på allt förutom cyklar och nedsatta varor. 

Uppdaterad: 18 MAJ 2017 14:50

LCK i bilder

Postadress:
Lidingö Cykelklubb - Cykel
Erik Stjernström, Ängsklockevägen 107
18157 Lidingö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info